[:ka]
თიენძინის სამზარეულოს პირველი კულტურის ფესტივალი 29 ოქტომბერს გაიმართა. ფესტივალში 30-ზე მეტმა კვების საწარმომ, საკვების კვლევითმა ინსტიტუტებმა და პროფესიულმა სკოლებმა მიიღეს მონაწილეობა. ღონისძიებაზე მყოფ საზოგადოებას საშუალება მიეცა გაესინჯა თიენძინის სამზარეულოს თითქმის ყველა კერძი და ნუგბარი.
1. ნახევრად შემწვარი კრევეტები მწვანე ბარდის მარცვლებთან ერთად
2. მოშუშული კობრი
3. ნახევრად შემწვარი ხორბალი კრევეტებით
4. წვრილად დაჭრილი ზღვის კიტრი და ბამბუკის ღეროები ღორის ხორცთან ერთად
5. მოშუშული იხვი
[:]