[:ka]
“საკვები ცხოვრების ძირითადი აუცილებლობაა”- შ’ძი, ისტორიკოსების ჩანაწერები.
საკვები, რომელსაც ჩვენ მივირთმევთ, განსაზღვრავს არა მარტო ჩვენს ჯანმრთელობას, არამედ განწყობასაც.
დღესასწაული კარგ რესტორანში შეიძლება იყოს ძვირი სიამოვნება, მაგრამ უფრო მნიშვნელოვანია ის კერძები, რომლებსაც ჩვენ ყოველდღიურად ვამზადებთ და მივირთმევთ სახლში.
გრეის ჩოი, ჰონგ-კონგში დაფუძნებულმა მზარეულმა, ახლახანს გამოაქვეყნა მისი რეცეპტები ახალი კულინარიის შესახებ, სახელწოდებით Choy Choy რესტორანი: გრეისის 60 რეცეპტი.
როგორც, Choy Choy რესტორნის დამფუძნებელმა, რომელსაც Facebook-ზე 500,000-ზემეტი მიმდევარი ჰყავს. მიუხედავად მსგავსი პოპულარულობისა, გრეისი თვის რესტორანებს “მოკრძალებულად” მიიჩნევს. თუმცა, რესტორნის კერძები, იმდენად გემრიელია, რომ თავად მეტყველებს საკუთარ თავზე.
Choy Choy რესტორანი: გრეისის 60 რეცეპტი” შეფ-მზარეულის საუკეთესო და ყველაზე საყვარელი რეცეპტებია შესული, რომელთა მოგონებებიც ჩოის სახლს და ოჯახს უკავშირდება.
გრეისი ამბობს, რომ ის მადლობელია რომ შეუძლია იყოს მზარეული. სამუშაო ეხმარება კონცენტრირდეს კერძების დამზადებაზე და შექმნას იდეალური ატმოსფერო.
თუ გსურთ მოამზადოთ რაიმე გემრიელი, ამას გრეის ჩოის Choy Choy რესტორანი: გრეისის 60 რეცეპტის დახმარებით ადვილად შეძლებთ.
[:]